Maaria-Jäkärlän Apteekki

Talolankatu 75, K-Market Jäkärlän yhteydessä
20460 Turku

puh: 02 2471420
faksi: 02 247 1434

E-mail: maaria@hansatorinapteekki.fi

Avoinna: Arkisin 9-17

parkYSTÄVÄLLINEN LÄHIAPTEEKKI!
TERVEYSASEMAN MAARIAN LÄHIPALVELUPISTEESTÄ ON HELPPO YHTEYS SEKÄ KÄVELLEN ETTÄ AUTOLLA.
KÄTEVÄSTI K-MARKET JÄKÄRLÄN VIERESSÄ. RUNSAASTI PARKKIPAIKKOJA

 

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavaa, osaavaa ja yksilöllistä palvelua – tärkein tehtävämme on varmistaa lääkehoitosi onnistuminen.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme opastaa Sinua kaikissa lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Voit asioida mahdollisimman
tutun henkilökunnan kanssa.

Apteekkimme sijaitsee ostoskeskus Pilotissa, jossa on mm K-Market Jäkärlä, Postin palvelut, tankkauspiste ja ravintola Olivia.

Alennus itsehoitotuotteista

Apteekkimme kanta-asiakkaana saat kortin, johon
voit kerätä leimoja. Täyteen kerätty kortti oikeuttaa alennukseen.

Kanta-asiakaslehti ja kuukausittaiset tarjoukset

Kanta-asiakastuotelehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja kanta-asiakkaana saat sen postitettuna suoraan kotiisi. Lehdestä löydät Hyvän Mielen Apteekkien kuukausittain vaihtuvat tarjoukset.

Lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta

Lääketoimituksen yhteydessä pyrimme varmistamaan, että valmisteet sopivat yhteen muiden apteekistamme ostamiesi lääkkeiden kanssa. Tallennamme ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet asiakasrekisteriin ja pyrimme huomioimaan ne palvelussa. Lääkeostosten keskittäminen parantaa näin valmisteiden käyttöturvallisuutta. Neuvoa kannattaa, yhteisvaikutusten välttämiseksi, kysyä myös reseptivapaita lääkkeitä ostaessasi.

Lääkekustannusten seuranta

Kun keskität reseptiasiointisi meille, myös kokonaiskustannusten seuranta helpottuu. Ostotietosi säilyvät järjestelmässämme, ja voit halutessasi saada maksuttoman yhteenvedon Maaria-Jäkärlän apteekista tekemistäsi reseptilääkeostoista.

Reseptien uusiminen

Lääkemääräys on voimassa vuoden sen kirjoittamis- tai uusimispäivästä lukien. Tarvittaessa voimme lähettää uusimispyynnön paperisesta tai sähköisestä reseptistäsi. Kanta-asiakkaillemme palvelu on maksuton, muille hinta on 2 euroa.